Намерете влак от Съединение до Славяново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Славяново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,15лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 12 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 12:13
Последно отпътуване: 18:03
Разстояние 136km

Най-добрите оферти за вашия влак от Съединение до Славяново на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Съединение до Славяново. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Съединение до Славяново: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Съединение и Славяново.

Колко е най-евтиният билет за влак от Съединение до Славяново?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Съединение до Славяново от 8,15 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,78 лв..

Влакове от Съединение до Славяново


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Съединение и Славяново е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Съединение - Славяново?

Влаковете до Славяново могат да заминат от СЪЕДИНЕНИЕ и да пристигнат на СЛАВЯНОВО.

Колко връзки дневно има до Славяново от Съединение с влак?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Съединение до Славяново с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Съединение до Славяново с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 9 hours and 12 minutes да стигнете до Славяново с влак, но ще ви отнеме 8 hours and 39 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 12:12, докато последният тръгва от Съединение в 18:12.