Намерете влак от Съединение до Септември

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Септември

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 2 ч. 6 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:27
Последно отпътуване: 18:12
Разстояние 37km

Сравнете най-добрите цени за влак от Съединение до Септември

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Септември. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Съединение до Септември, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Съединение до Септември: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Септември с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Съединение до Септември?

Влакове от Съединение до Септември


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Съединение и Септември?

Влаковете до Септември заминават от Съединение от СЪЕДИНЕНИЕ и пристигат на СЕПТЕМВРИ.

Колко влакови връзки има от Съединение до Септември всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Септември от Съединение, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Съединение до Септември с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 2 hours and 16 minutes да стигнете до Септември с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 3 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:09, докато последният тръгва от Съединение в 18:09.