Намерете влак от Провадия до Долна Митрополия

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Долна Митрополия

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,70лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 21 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 05:28
Последно отпътуване: 14:20
Разстояние 237km

С virail са най-евтините билети за влак от Провадия до Долна Митрополия

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Провадия до Долна Митрополия. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Провадия до Долна Митрополия?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Провадия и Долна Митрополия.

Колко е най-евтиният билет за влак от Провадия до Долна Митрополия?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Провадия до Долна Митрополия от 7,70 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,73 лв..

Влакове от Провадия до Долна Митрополия


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Провадия и Долна Митрополия е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Провадия до Долна Митрополия?

Влаковете до Долна Митрополия ще заминат от ПРОВАДИЯ и ще пристигнат на ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ.

Пътуване с влак до Долна Митрополия от Провадия: колко връзки дневно има?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Провадия до Долна Митрополия с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Долна Митрополия с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Долна Митрополия за 4 hours and 48 minutes, но средно отнема 5 hours and 48 minutes. Първият влак, водещ до Долна Митрополия е в 05:01, докато последният тръгва от Провадия в 14:01.