Влак Престън - Манчестър цени от 9,74 лв.

Започва от
9,74 лв.

Престън до Манчестър с влак

Пътуването от Престън до Манчестър от влак е 44,86 km и отнема 0 ч 44 мин. Има 35 връзки на ден, с първото заминаване на 05:25 ч. и последното на 19:25 ч.. Възможно е да пътувате от Престън до Манчестър от влак само за 9,74 лв. или за 35,36 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,74 лв..

Най-ниската цена9,74 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 44 мин
Връзка на ден35
Най-ниската цена9,74 лв.
Най-висока цена35,36 лв.
Първо заминаване05:25 ч.
Последно заминаване19:25 ч.
Разстояние44,86 km
ЗаминаванеПрестън
ПристиганеМанчестър
ПревозвачиNorthern Rail, Avanti West Coast

Влак Билети от Preston до Manchester

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Престън до Манчестър с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Престън до Манчестър? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Престън до Манчестър, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Престън до Манчестър?

Цените на билетите за влак от Престън до Манчестър варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Престън до Манчестър ще струват 9,74 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 15,07 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Престън до Манчестър. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Престън до Манчестър ще ви струва 15,07 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Престън до Манчестър с влак?

При разстояние от 44,86 km между Престън и Манчестър, обикновено отнема 0 ч 44 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 44 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Престън и Манчестър продължава около 44,86 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 44 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 32 мин. Ако се опитвате да стигнете от Престън до Манчестър възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Престън до Манчестър?

Първото пътуване за деня тръгва от Престън в 05:25 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 19:25 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Престън и Манчестър. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Престън до Манчестър, който тръгва в 05:25 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 19:25 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Престън до Манчестър?

Ще можете да напуснете Престън, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Манчестър. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Престън, или в Манчестър, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Престън до Манчестър?

Ако искате да стигнете от Престън до Манчестър, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 35 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 34 директни пътувания между Престън и Манчестър. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Престън до Манчестър. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Preston до Manchester

Евтини билети за влак от Престън до Манчестър
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Престън до Манчестър.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Престън до Манчестър, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Престън до Манчестър.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Preston до Manchester

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,45 лв. до 81,07 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 87% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Манчестър с влак

Когато пътувате до Манчестър с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Northern е влакова компания, която предоставя пътнически услуги в Северна Англия. Northern е собственост на Northern Trains Ltd, подразделение на "DOHL", холдинговата компания от публичния сектор към Министерството на транспорта. Той е собственост на Arriva UK Trains и извършва над 2500 услуги всеки делничен ден, обслужвайки градове като Манчестър, Ливърпул, Лийдс и Нюкасъл.

Услуги на борда Northern Rail and Avanti West Coast от Престън до Манчестър
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Престън до Манчестър от train.
съоръжения Northern Rail Avanti West Coast
quiet_zone Тиха зона check check
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check cross
food_and_drink Храни и напитки check check

Престън до Манчестър Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.14kg
Автобус
3.36kg
Полет
8.97kg
Кола
7.18kg
Какви са емисиите на CO2 за Престън до Манчестър с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Престън и Манчестър са 3.14kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Престън и Манчестър? Като вземете влака между Престън и Манчестър, ще спестите 5.83kg CO2 емисии спрямо полет, 0.22kg спрямо автобус и 4.04kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Престън до Манчестър?
Билет влак от Престън до Манчестър е 15,07 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,74 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Престън до Манчестър?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Престън до Манчестър е 9,74 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Престън и Манчестър от влак?
Престън до Манчестър е 44,86 km.
Колко време трае влак между Престън и Манчестър?
Престън до Манчестър е средно 0 ч 44 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 32 мин.
Какви компании работят от Престън до Манчестър?
Престън до Манчестър се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Northern Rail, Avanti West Coast and TransPennine Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Престън до Манчестър?
Престън до Манчестър има средно 35 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Престън до Манчестър?
Най-ранният влак от Престън до Манчестър тръгва на 05:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Престън до Манчестър?
Последният влак от Престън до Манчестър тръгва на 19:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Престън до Манчестър?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,74 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Престън до Манчестър?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Престън, за да отидете до Манчестър. Можете да преминете от Preston (lancs) and Preston Carlisle Street и можете да стигнете до Manchester Oxford Road, Manchester Piccadilly, Manchester Coach Station and Manchester Arena.
Колко директни връзки преминават от Престън до Манчестър?
Има средно 34 от Престън до Манчестър.
Кое е най-бързото време за пътуване между Престън до Манчестър от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Престън и Манчестър е 0 ч 32 мин.
Има ли директен влак от Престън към Манчестър?
Да, има директен влак между Престън и Манчестър.
Какви са емисиите на CO2 за Престън до Манчестър от влак?
Пътуването на влак от Престън до Манчестър създава 3.14kg CO2 емисии.

Отидете локално от Престън

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Престън

Други дестинации от Престън

Основни маршрути до Манчестър

Свързани маршрути

Други популярни маршрути