Влак Престън - Лутън цени от 104,26 лв.

Започва от
104,26 лв.

Престън до Лутън с влак

Пътуването от Престън до Лутън от влак е 260,83 km и отнема 4 ч 14 мин. Има 20 връзки на ден, с първото заминаване на 05:33 ч. и последното на 21:18 ч.. Възможно е да пътувате от Престън до Лутън от влак само за 104,26 лв. или за 501,31 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 104,26 лв..

Най-ниската цена104,26 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 14 мин
Връзка на ден20
Най-ниската цена104,26 лв.
Най-висока цена501,31 лв.
Първо заминаване05:33 ч.
Последно заминаване21:18 ч.
Разстояние260,83 km
ЗаминаванеПрестън
ПристиганеЛутън
ПревозвачиAvanti West Coast, West Midlands RailwayОще

Влак Билети от Preston до Luton

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Престън до Лутън

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Престън до Лутън. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Престън до Лутън?

Цените ще варират, когато пътувате от Престън до Лутън. Средно обаче ще платите около 223,84 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 104,26 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Престън до Лутън. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Престън до Лутън варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 223,84 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Престън до Лутън с влак?

Пътуването от Престън до Лутън с влак обикновено отнема 4 ч 14 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 260,83 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 4 ч 14 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Престън до Лутън, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Престън и Лутън ще завършат пътуването в 3 ч 25 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 14 мин, за да пътувате 260,83 km между Престън и Лутън.

По кое време на деня мога да пътувам от Престън до Лутън?

По принцип първото отпътуване за деня от Престън ще бъде в 05:33 ч., а последното - в 21:18 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Престън до Лутън могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Престън до Лутън тръгва в 05:33 ч., докато последният отпътува в 21:18 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Престън и Лутън. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Престън до Лутън?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Престън от следните спирки: . Пристигайки в Лутън, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Лутън.

Колко пътувания от Престън до Лутън има всеки ден?

Средно има 20 заминаващи ежедневно от Престън до Лутън. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Престън, които пътуват директно до Лутън. Има 20 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Престън до Лутън. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Preston до Luton

Евтини билети за влак от Престън до Лутън
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Престън до Лутън.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Престън до Лутън, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Престън до Лутън.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Preston до Luton

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Престън до Лутън

Най-евтините билети за влак Престън - Лутън могат да бъдат намерени само за 65,34 лв., ако имате късмет, или средно за 95,12 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 151,55 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лутън с влак

Когато пътувате до Лутън с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

East Midlands Railway е влакова компания, която предоставя пътнически услуги в района на East Midlands в Англия. Създадена е през 2019 г., като поема франчайза, управляван преди това от East Midlands Trains. Компанията извършва услуги по маршрути, включително Лондон Сейнт Панкрас до Шефилд, Нотингам до Ливърпул и Норич до Ливърпул. East Midlands Railway обслужва и местни услуги в рамките на East Midlands, свързвайки градове като Дарби, Лестър и Линкълн.

Northern е влакова компания, която предоставя пътнически услуги в Северна Англия. Northern е собственост на Northern Trains Ltd, подразделение на "DOHL", холдинговата компания от публичния сектор към Министерството на транспорта. Той е собственост на Arriva UK Trains и извършва над 2500 услуги всеки делничен ден, обслужвайки градове като Манчестър, Ливърпул, Лийдс и Нюкасъл.

West Midlands Railway е влакова компания, която предоставя пътнически услуги в района на West Midlands в Англия. Консорциумът West Midlands Trains, съставен от Abellio, JR East и Mitsui, спечели франчайза за региона, което доведе до създаването на услугата през 2017 г. Железопътната линия на Уест Мидландс предлага разнообразие от услуги, включително услуги на по-дълги разстояния до градове като Лондон и Ливърпул, както и местни и регионални влакове.

Услуги на борда Avanti West Coast, West Midlands Railway and East Midlands Railway от Престън до Лутън
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Престън до Лутън от train.
съоръжения Avanti West Coast West Midlands Railway East Midlands Railway Northern Rail Thameslink
quiet_zone Тиха зона check check check check check
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check
luggage Багаж cross check check check cross

Престън до Лутън Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.26kg
Автобус
19.56kg
Полет
52.17kg
Кола
41.73kg
Какви са емисиите на CO2 за Престън до Лутън с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Престън и Лутън са 18.26kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Престън и Лутън? Като вземете влака между Престън и Лутън, ще спестите 33.91kg CO2 емисии спрямо полет, 1.3kg спрямо автобус и 23.47kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Престън до Лутън?
Билет влак от Престън до Лутън е 223,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 104,26 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Престън до Лутън?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Престън до Лутън е 104,26 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Престън и Лутън от влак?
Престън до Лутън е 260,83 km.
Колко време трае влак между Престън и Лутън?
Престън до Лутън е средно 4 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 25 мин.
Какви компании работят от Престън до Лутън?
Престън до Лутън се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Avanti West Coast, West Midlands Railway, East Midlands Railway, Northern Rail, CrossCountry and Thameslink предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Престън до Лутън?
Престън до Лутън има средно 20 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Престън до Лутън?
Най-ранният влак от Престън до Лутън тръгва на 05:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Престън до Лутън?
Последният влак от Престън до Лутън тръгва на 21:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Престън до Лутън?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 104,26 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Престън до Лутън?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Престън, за да отидете до Лутън. Можете да преминете от Preston (lancs) and Preston Carlisle Street и можете да стигнете до Luton Station Interchange, Leagrave and Luton Challney.
Кое е най-бързото време за пътуване между Престън до Лутън от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Престън и Лутън е 3 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Престън към Лутън?
Да, има директен влак между Престън и Лутън.
Какви са емисиите на CO2 за Престън до Лутън от влак?
Пътуването на влак от Престън до Лутън създава 18.26kg CO2 емисии.

Отидете локално от Престън

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Престън

Други дестинации от Престън

Основни маршрути до Лутън

Свързани маршрути

Други популярни маршрути