Намерете влак от Пордим до Белово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Белово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,15лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 42 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 07:21
Последно отпътуване: 19:03
Разстояние 146km

С virail са най-евтините билети за влак от Пордим до Белово

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Пордим до Белово с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пордим и Белово.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пордим до Белово?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пордим до Белово също само за 7,15 лв., докато средната цена е 10,88 лв..

Влакове от Пордим до Белово


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между Пордим и Белово е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пордим и Белово?

Влаковете до Белово заминават от Пордим от ПОРДИМ и пристигат на БЕЛОВО.

Колко връзки дневно има до Белово от Пордим с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пордим до Белово с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Пордим до Белово с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 34 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Белово за 5 hours and 23 minutes. Първият влак тръгва от Пордим в 07:01, докато последният тръгва в 19:01.