Намерете влак от Павел Баня до Левски

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Левски

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,30лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 13 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 06:30
Последно отпътуване: 17:41
Разстояние 85km

Най-добрите оферти за вашия влак от Павел Баня до Левски на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Павел Баня до Левски?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Павел Баня и Левски.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Павел Баня до Левски?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Павел Баня до Левски също само за 5,30 лв., докато средната цена е 7,58 лв..

Влакове от Павел Баня до Левски


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Левски?

Влаковете до Левски заминават от Павел Баня от ПАВЕЛ БАНЯ и пристигат на ЛЕВСКИ.

Пътуване с влак до Левски от Павел Баня: колко връзки дневно има?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Павел Баня до Левски с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Левски и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Левски за 4 hours and 39 minutes, но средно отнема 6 hours and 43 minutes. Първият влак, водещ до Левски е в 06:02, докато последният тръгва от Павел Баня в 17:02.