Намерете влак от Неапол до Верона

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

route.findCheapTickets_train
от47,33лв.

Детайли за пътуването

Най-добра цена 47,33лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 30 мин.
Връзки на ден 78
Първо заминаване: 04:21
Последно отпътуване: 21:31
Разстояние 575km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Неапол до Верона

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Неапол до Верона. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Неапол до Верона с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Italo and Trenitalia, обслужващ влаковия маршрут между Неапол и Верона.

Trenitalia и Italo са двата доставчика, работещи в цяла Италия. Докато Italo е специализиран само в областта на високоскоростните влакове и предлага връзки между най-големите градове, Trenitalia осигурява също регионални и местни влакове, движещи се между гарите на най-малките градове.

Каква е цената на билетите за влак от Неапол до Верона?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Неапол до Верона от 24,20 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 79,55 лв..

Цена на билет Неапол - Верона всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
Още 2 лв. Още Още Още Още Още
Още 35 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от Неапол до Верона


Когато става въпрос за относително дълги пътувания, като между Неапол и Верона, можете да обмислите да вземете високоскоростен влак или самолет, за да намалите продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Неапол - Верона?

Влаковете до Верона могат да заминат от Napoli Centrale и да пристигнат на Verona Porta Nuova.

Пътуване с влак до Верона от Неапол: колко връзки дневно има?

39 връзки са налични всеки ден за пътуване от Неапол до Верона с влак. Моля, имайте предвид, че има 39 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Неапол до Верона и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Верона за 4 hours and 27 minutes, но средно отнема 5 hours and 55 minutes. Първият влак, водещ до Верона е в 04:03, докато последният тръгва от Неапол в 17:03.