Намерете влак от Медковец до Калояново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,40лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 8 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 01:47
Последно отпътуване: 18:49
Разстояние 190km

Евтини билети за влак от Медковец до Калояново на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Медковец до Калояново: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Медковец и Калояново.

Каква е цената на билетите за влак от Медковец до Калояново?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Медковец до Калояново също само за 8,40 лв., докато средната цена е 9,95 лв..

Влакове от Медковец до Калояново


Тъй като пътуването между Медковец и Калояново е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Калояново?

Влаковете до Калояново могат да заминат от МЕДКОВЕЦ и да пристигнат на КАЛОЯНОВО.

Пътуване с влак до Калояново от Медковец: колко връзки дневно има?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Медковец до Калояново с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Калояново и колко време е пътуването?

Първият влак до Калояново тръгва в 01:12, докато последният в 18:12. Пътуването продължава средно 8 hours and 50 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Калояново за 7 hours and 43 minutes.