Намерете влак от Макреш до Роман, Област Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Роман, Област Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,60лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 37 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:33
Последно отпътуване: 18:37
Разстояние 122km

С virail са най-евтините билети за влак от Макреш до Роман, Област Враца

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Макреш до Роман, Област Враца с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Макреш и Роман, Област Враца.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Макреш до Роман, Област Враца?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Макреш до Роман, Област Враца от 4,60 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,93 лв..

Влакове от Макреш до Роман, Област Враца


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Макреш и Роман, Област Враца е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Макреш до Роман, Област Враца?

Влаковете заминават от Макреш от МАКРЕШ и пристигат на РОМАН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Макреш до Роман, Област Враца?

Ако трябва да пътувате до Роман, Област Враца от Макреш, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Макреш до Роман, Област Враца

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 35 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Роман, Област Враца за 3 hours and 25 minutes. Първият влак тръгва от Макреш в 06:12, докато последният тръгва в 18:12.