Намерете влак от Любимец до Костинброд

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Костинброд

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,35лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 54 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:29
Последно отпътуване: 09:14
Разстояние 260km

С virail са най-евтините билети за влак от Любимец до Костинброд

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Любимец до Костинброд. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Любимец до Костинброд?

За да стигнете до Костинброд с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Любимец до Костинброд?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Любимец до Костинброд също само за 7,35 лв., докато средната цена е 7,35 лв..

Влакове от Любимец до Костинброд


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Любимец - Костинброд?

Влаковете заминават от Любимец от ЛЮБИМЕЦ и пристигат на КОСТИНБРОД or КОСТИНБРОД - СП..

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Любимец до Костинброд?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Любимец до Костинброд с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Костинброд и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Костинброд тръгва в 05:11, последният е насрочен за 09:11. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 54 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Костинброд за 7 hours and 30 minutes.