Намерете влак от Ловеч до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,40лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 39 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 08:48
Последно отпътуване: 17:33
Разстояние 97km

Сравнете най-добрите цени за влак от Ловеч до Борово, Област Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Ловеч до Борово, Област Русе?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Ловеч и Борово, Област Русе.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Ловеч до Борово, Област Русе?

Средната цена на билети за влак от Ловеч до Борово, Област Русе е 5,68 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Ловеч до Борово, Област Русе могат да бъдат около 4,40 лв..

Влакове от Ловеч до Борово, Област Русе


За къси разстояния като тези между Ловеч и Борово, Област Русе, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Борово, Област Русе?

Можете да хванете влака до Борово, Област Русе на ЛОВЕЧ, ЛОВЕЧ-СЕВЕР or ЛОВЕЧ - ЮГ, който пристига на БОРОВО.

Пътуване с влак до Борово, Област Русе от Ловеч: колко връзки дневно има?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ловеч до Борово, Област Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Ловеч до Борово, Област Русе

С най-бързите връзки ще бъдете в Борово, Област Русе за 3 hours and 29 minutes, но средно отнема 3 hours and 35 minutes. Първият влак, водещ до Борово, Област Русе е в 08:01, докато последният тръгва от Ловеч в 17:01.