Намерете влак от Кърджали до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,78 лв.
Продължителност на пътуването 14 ч. 3 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 09:55
Последно отпътуване 09:55
разстояние 209 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Кърджали до Борово, Област Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Кърджали до Борово, Област Русе?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Кърджали до Борово, Област Русе от 10,78 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 10,78 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Кърджали до Борово, Област Русе?

Ако искате да отидете от Кърджали до Борово, Област Русе с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Кърджали и Борово, Област Русе.

Влакове от Кърджали до Борово, Област Русе

За колко време ще отидете от Кърджали до Борово, Област Русе с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Борово, Област Русе тръгва в 09:55, докато последният в 09:55. За да стигнете от Кърджали до Борово, Област Русе с влак, ще са ви нужни 14 ч. 3 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Борово, Област Русе и къде ще пристигнете?

Влаковете до Борово, Област Русе могат да заминат от КЪРДЖАЛИ и да пристигнат на БОРОВО.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има до Борово, Област Русе от Кърджали с влак?

Ако желаете да отидете в Борово, Област Русе от Кърджали с влак, 1 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 1 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Борово, Област Русе в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Кърджали до Борово, Област Русе с влак, има 1 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.