Намерете влак от Колката до Джайпур

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 40,99лв.
Продължителност на пътуването 25 ч.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 22:55
Последно отпътуване: 23:35
Разстояние 1358km

Сравнете най-добрите цени за влак от Колката до Джайпур

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Колката до Джайпур?

За да стигнете до Джайпур с влак, можете да разчитате на IndianRail, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Колката до Джайпур?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Колката до Джайпур за 1.655,00 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Джайпур струват средно 1.655,00 лв..

,

Цена на билет Колката - Джайпур всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
130 лв.137 лв.188 лв. Още 119 лв. Още 112 лв.
41 лв.37 лв.41 лв. Още 41 лв. Още 41 лв.

Влакове от Колката до Джайпур


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става въпрос за относително дълги пътувания, като между Колката и Джайпур, можете да обмислите да вземете високоскоростен влак или самолет, за да намалите продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Джайпур?

Влаковете до Джайпур могат да заминат от Howrah Jn(HWH) or Sealdah(SDAH) и да пристигнат на Jaipur(JP).

Колко влакови връзки има от Колката до Джайпур всеки ден?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Колката до Джайпур с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Колката до Джайпур

Докато първият влак до Джайпур тръгва в 22:12, последният е насрочен за 23:12. Средната продължителност на пътуването е 25 hours, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Джайпур за 25 hours.