• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Клисура до Чифлик

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Чифлик

Стигнете от Клисура до Чифлик с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Клисура до Чифлик. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Клисура да се Чифлик с влак

разстояние 18 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 52 мин.
КЛИСУРА - ЧИФЛИК
08:52 - 15:44
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 54 мин.
КЛИСУРА - ЧИФЛИК
09:56 - 19:50
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 11 ч. 40 мин.
КЛИСУРА - ЧИФЛИК
20:19 - 07:59

Колко време отнема да се стигне от Клисура до Чифлик с влак?

Пътуването от Клисура до Чифлик с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 19 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Клисура до Чифлик?

Първият отпътуващ през нощта от Клисура до Чифлик тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Клисура и Чифлик. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Клисура до Чифлик?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Клисура от следните спирки: КЛИСУРА. Пристигайки в Чифлик, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: ЧИФЛИК. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Чифлик.

Колко пътувания от Клисура до Чифлик има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Клисура до Чифлик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.