Намерете влак от Каспичан до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 42 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 11:37
Последно отпътуване 02:08
разстояние 237 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Каспичан до Асеновград

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Каспичан до Асеновград. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко е най-евтиният билет за влак от Каспичан до Асеновград?

Средната цена на билети за влак от Каспичан до Асеновград е 11,94 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Каспичан до Асеновград могат да бъдат около 10 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Каспичан до Асеновград с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Каспичан и Асеновград.

Влакове от Каспичан до Асеновград

За кога са насрочени първите и последните влакове от Каспичан до Асеновград

Докато първият влак до Асеновград тръгва в 11:37, последният е насрочен за 02:08. Средната продължителност на пътуването е 8 ч. 42 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Асеновград за 6 ч. 48 мин..

От кои станции пътуват влаковете до Асеновград?

Влаковете до Асеновград заминават от Каспичан от КАСПИЧАН и пристигат на АСЕНОВГРАД.

За къси разстояния като тези между Каспичан и Асеновград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Каспичан до Асеновград?

Ако желаете да отидете в Асеновград от Каспичан с влак, 5 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 5 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако искате да пътувате от Каспичан до Асеновград с влак, има 5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 5 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.