Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Каспичан до Асеновград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Асеновград

откривам

Пътуването ви от Каспичан до Асеновград с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Каспичан до Асеновград? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Каспичан да се Асеновград с влак

разстояние 237 km
Заминаване Каспичан
Пристигане Асеновград
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Каспичан - Асеновград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от Каспичан до Асеновград с влак?

Пътуването между Каспичан и Асеновград с влак е приблизително 238 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват заминаващите от Каспичан до Асеновград?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Каспичан до Асеновград, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Каспичан до Асеновград?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Каспичан от следните спирки: КАСПИЧАН. Пристигайки в Асеновград, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: АСЕНОВГРАД. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Асеновград.

Колко пътувания от Каспичан до Асеновград се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Каспичан до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване