Намерете влак от Калояново до Мездра

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Мездра

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,55лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 15 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 06:13
Последно отпътуване: 18:28
Разстояние 123km

Сравнете най-добрите цени за влак от Калояново до Мездра

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Калояново до Мездра с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Калояново - Мездра.

Каква е цената на билетите за влак от Калояново до Мездра?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Калояново до Мездра от 6,55 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,20 лв..

Влакове от Калояново до Мездра


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Мездра?

Влаковете до Мездра могат да заминат от КАЛОЯНОВО и да пристигнат на МЕЗДРА or МЕЗДРА ЮГ.

Колко влакови връзки има от Калояново до Мездра всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Мездра от Калояново, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Калояново до Мездра и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 24 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Мездра за 5 hours and 20 minutes. Първият влак тръгва от Калояново в 06:05, докато последният тръгва в 18:05.