Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Калитиново до Асеновград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Асеновград

откривам

Пътуване от Калитиново до Асеновград с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Калитиново до Асеновград? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Калитиново до Асеновград, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Калитиново да се Асеновград с влак

разстояние 85 km
Заминаване Калитиново
Пристигане Асеновград
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Калитиново - Асеновград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Калитиново до Асеновград с влак?

Пътуването от Калитиново до Асеновград с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 85 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

По кое време на деня мога да пътувам от Калитиново до Асеновград?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Калитиново до Асеновград, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Калитиново до Асеновград?

Ще можете да напуснете Калитиново, като използвате спирки като КАЛИТИНОВО. Те ви свързват със спирки, включително АСЕНОВГРАД в Асеновград. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Калитиново, или в Асеновград, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Калитиново за Асеновград?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Калитиново до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване