Намерете влак от Генерал-Тошево до Велинград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,50 лв.
Продължителност на пътуването 15 ч. 58 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 13:59
Последно отпътуване 22:27
разстояние 378 km

Евтини билети за влак от Генерал-Тошево до Велинград на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Каква е цената на билетите за влак от Генерал-Тошево до Велинград?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Генерал-Тошево до Велинград също само за 12,50 лв., докато средната цена е 15,26 лв..

Кои фирми пътуват от Генерал-Тошево до Велинград с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Генерал-Тошево - Велинград.

Влакове от Генерал-Тошево до Велинград

Колко време отнема от Генерал-Тошево до Велинград и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 15 ч. 58 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Велинград за 14 ч. 50 мин.. Първият влак тръгва от Генерал-Тошево в 13:59, докато последният тръгва в 22:27.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Генерал-Тошево до Велинград?

Влаковете до Велинград ще заминат от ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО и ще пристигнат на ВЕЛИНГРАД ЮГ and ВЕЛИНГРАД.

Тъй като пътуването между Генерал-Тошево и Велинград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Генерал-Тошево до Велинград?

Ако желаете да отидете в Велинград от Генерал-Тошево с влак, 4 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 4 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Велинград в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Генерал-Тошево до Велинград с влак, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 4 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.