Намерете влак от Чирпан до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 40 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:55
Последно отпътуване: 15:47
Разстояние 149km

Сравнете най-добрите цени за влак от Чирпан до Борово, Област Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Чирпан до Борово, Област Русе: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Чирпан и Борово, Област Русе.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Чирпан до Борово, Област Русе?

Средната цена на билети за влак от Чирпан до Борово, Област Русе е 6,08 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Чирпан до Борово, Област Русе могат да бъдат около 5,65 лв..

Влакове от Чирпан до Борово, Област Русе


Тъй като пътуването между Чирпан и Борово, Област Русе е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Чирпан и Борово, Област Русе?

Влаковете до Борово, Област Русе ще заминат от ЧИРПАН и ще пристигнат на БОРОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Чирпан до Борово, Област Русе?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Чирпан до Борово, Област Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Чирпан до Борово, Област Русе

Необходими са средно 6 hours and 37 minutes да стигнете до Борово, Област Русе с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 15 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:01, докато последният тръгва от Чирпан в 15:01.