Намерете влак от Челопеч до Кричим

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кричим

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,25лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 57 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 11:52
Последно отпътуване: 11:52
Разстояние 79km

Най-добрите оферти за вашия влак от Челопеч до Кричим на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Челопеч до Кричим. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Челопеч до Кричим с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Челопеч до Кричим, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Кричим?

Средната цена на билети за влак от Челопеч до Кричим е 5,25 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Челопеч до Кричим могат да бъдат около 5,25 лв..

Влакове от Челопеч до Кричим


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Челопеч и Кричим, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Челопеч до Кричим?

Влаковете до Кричим могат да заминат от ЧЕЛОПЕЧ и да пристигнат на КРИЧИМ.

Пътуване с влак до Кричим от Челопеч: колко връзки дневно има?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Челопеч до Кричим с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Кричим с влак?

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 57 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Кричим за 7 hours and 57 minutes. Първият влак тръгва от Челопеч в 11:12, докато последният тръгва в 11:12.