Намерете влак от Борово, Област Русе до Симеоновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Симеоновград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,75лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 18 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 00:36
Последно отпътуване: 17:25
Разстояние 163km

Евтини билети за влак от Борово, Област Русе до Симеоновград на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Борово, Област Русе до Симеоновград с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Борово, Област Русе - Симеоновград.

Колко е най-евтиният билет за влак от Борово, Област Русе до Симеоновград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Борово, Област Русе до Симеоновград за 9,75 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Симеоновград струват средно 13,38 лв..

,

Влакове от Борово, Област Русе до Симеоновград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Борово, Област Русе и Симеоновград?

Влаковете до Симеоновград заминават от Борово, Област Русе от БОРОВО и пристигат на СИМЕОНОВГРАД.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Борово, Област Русе до Симеоновград?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Борово, Област Русе до Симеоновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Борово, Област Русе до Симеоновград

Средната продължителност на пътуването е 11 hours and 4 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Симеоновград за 8 hours and 37 minutes. Първият влак тръгва от Борово, Област Русе в 00:12, докато последният тръгва в 17:12.