Намерете влак от Берковица до Полски Тръмбеш

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Полски Тръмбеш

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,75лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 3 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 05:50
Последно отпътуване: 16:10
Разстояние 205km

С virail са най-евтините билети за влак от Берковица до Полски Тръмбеш

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Берковица до Полски Тръмбеш. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Берковица до Полски Тръмбеш с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Берковица и Полски Тръмбеш.

Колко струват билетите за влак от Берковица до Полски Тръмбеш?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Берковица до Полски Тръмбеш от 7,75 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 10,05 лв..

Влакове от Берковица до Полски Тръмбеш


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Полски Тръмбеш?

Можете да хванете влака до Полски Тръмбеш на БЕРКОВИЦА, който пристига на ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Берковица до Полски Тръмбеш?

Ако трябва да пътувате до Полски Тръмбеш от Берковица, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Берковица до Полски Тръмбеш с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Полски Тръмбеш тръгва в 05:01, последният е насрочен за 16:01. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 43 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Полски Тръмбеш за 6 hours and 5 minutes.