Намерете влак от Берковица до Джебел

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Джебел

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,85лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 13 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 05:50
Последно отпътуване: 05:50
Разстояние 263km

Сравнете най-добрите цени за влак от Берковица до Джебел

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Берковица до Джебел. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Берковица до Джебел: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Берковица и Джебел.

Каква е цената на билетите за влак от Берковица до Джебел?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Берковица до Джебел също само за 11,85 лв., докато средната цена е 11,85 лв..

Влакове от Берковица до Джебел


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Берковица и Джебел?

Влаковете заминават от Берковица от БЕРКОВИЦА и пристигат на ДЖЕБЕЛ.

Колко влакови връзки има от Берковица до Джебел всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Джебел от Берковица, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Берковица до Джебел с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Джебел тръгва в 05:12, докато последният в 05:12. Пътуването продължава средно 12 hours and 13 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Джебел за 12 hours and 13 minutes.