Намерете влак от Батановци до Сливница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сливница

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 2 ч. 20 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 06:00
Последно отпътуване: 18:07
Разстояние 29km

Сравнете най-добрите цени за влак от Батановци до Сливница

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Батановци до Сливница. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Батановци до Сливница с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Батановци до Сливница, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Батановци до Сливница?

Влакове от Батановци до Сливница


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Батановци - Сливница?

Влаковете до Сливница ще заминат от БАТАНОВЦИ и ще пристигнат на СЛИВНИЦА - СП. or СЛИВНИЦА.

Колко връзки дневно има до Сливница от Батановци с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Батановци до Сливница с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Батановци до Сливница с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Сливница тръгва в 06:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 2 hours and 32 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Сливница за 2 hours and 5 minutes.