Полет Томск - Ханти-Мансийск цени от 254,33 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Томск до Ханти-Мансийск с полет

Пътуването от Томск до Ханти-Мансийск от полет е 1046,14 km и отнема 27 ч 27 мин. Има 19 връзки на ден, с първото заминаване на 07:15 ч. и последното на 22:40 ч.. Възможно е да пътувате от Томск до Ханти-Мансийск от полет само за 254,33 лв. или за 1069,69 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 254,33 лв..

Най-ниската цена254,33 лв.
Продължителност на пътуването27 ч 27 мин
Връзка на ден19
Най-ниската цена254,33 лв.
Най-висока цена1069,69 лв.
Първо заминаване07:15 ч.
Последно заминаване22:40 ч.
Разстояние1046,14 km
ЗаминаванеТомск
ПристиганеХанти-Мансийск
ПревозвачиAeroflot, PobedaОще

Стигнете от Томск до Ханти-Мансийск с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Томск до Ханти-Мансийск. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Томск до Ханти-Мансийск?

Когато пътувате от Томск до Ханти-Мансийск, можете да очаквате да платите средно около 537,57 лв.. Може да успеете да намерите цени до 254,33 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Томск до Ханти-Мансийск. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Томск до Ханти-Мансийск със самолет?

Разстоянието между Томск и Ханти-Мансийск е приблизително 1046,14 km. Като цяло ще ви отнеме около 27 ч 27 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Томск до Ханти-Мансийск обхваща разстояние от 1046,14 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 27 ч 27 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 40 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Томск до Ханти-Мансийск по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Томск до Ханти-Мансийск?

Първият заминаващ за деня от Томск до Ханти-Мансийск тръгва в 07:15 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Томск и Ханти-Мансийск. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Томск в 07:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 22:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Томск и Ханти-Мансийск. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои летища се използват при пътуване от Томск до Ханти-Мансийск?

Ще можете да тръгнете от Томск, като използвате летища като Tomsk, Томск-1,Tomsk 2. Те ви свързват с летища, включително Khanty Mansiysk в Ханти-Мансийск. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Томск, или в Ханти-Мансийск, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пътувания от Томск до Ханти-Мансийск има всеки ден?

Средно има 19 заминаващи ежедневно от Томск до Ханти-Мансийск. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Томск, които пътуват директно до Ханти-Мансийск. Има 19 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Томск до Ханти-Мансийск. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за полет от Томск до Ханти-Мансийск
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Томск до Ханти-Мансийск.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Томск до Ханти-Мансийск, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Томск до Ханти-Мансийск.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Томск до Ханти-Мансийск

Най-евтините самолетни билети Томск - Ханти-Мансийск могат да бъдат намерени само за 166,13 лв., ако имате късмет, или средно за 1601,37 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 6467,48 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ханти-Мансийск със самолет

Когато пътувате до Ханти-Мансийск със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Nordwind Airlines е руска авиокомпания, основана през 2008 г. Тя извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Boeing и Airbus и предлага възможности както за икономична, така и за бизнес класа. Nordwind Airlines е известна със своите достъпни цени и се разраства бързо през последните години. Авиокомпанията също беше призната за своите показатели за безопасност и получи няколко награди за качеството на услугите си. Nordwind Airlines е със седалище в Москва и оперира от няколко летища в Русия.

S7 Airlines е руска авиокомпания със седалище в Новосибирск. Това е втората по големина авиокомпания в Русия и извършва полети до над 150 дестинации в 30 страни. Авиокомпанията е основана през 1957 г. като Обединена ескадрила Толмачево и по-късно е преименувана на Sibir Airlines. През 2005 г. авиокомпанията се преименува на S7 Airlines и оттогава разшири своя флот и маршрутна мрежа. S7 Airlines е член на глобалния алианс на авиокомпаниите oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията е спечелила множество награди за своите услуги и безопасност, включително обявена за най-добра авиокомпания в Русия и ОНД на Skytrax World Airline Awards.

Ural Airlines е руска авиокомпания, базирана в Екатеринбург, Русия. Основана е през 1943 г. като Sverdlovsk State Air Enterprises и по-късно преименувана на Ural Airlines през 1993 г. Авиокомпанията изпълнява редовни вътрешни и международни полети до дестинации в Европа, Азия и Близкия изток. Има флотилия от над 40 самолета, включително Airbus A320, A321 и A319. Ural Airlines е известна със своите нискотарифни полети и е спечелила няколко награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Русия и ОНД през 2019 г. Авиокомпанията е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциация на европейските авиокомпании (AEA).

Yamal Airlines е руска авиокомпания, базирана в Салехард, Ямало-Ненецки автономен окръг. Основана е през 1997 г. и извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Русия, Европа и Азия. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Boeing 737 и Sukhoi Superjet 100. Yamal Airlines е известна с фокуса си върху обслужването на отдалечени и труднодостъпни дестинации в руската Арктика, включително нефтени и газови полета и миньорски градове. Авиокомпанията също така извършва чартърни полети за петролни и газови компании и предоставя услуги за медицинска евакуация. Yamal Airlines има репутация за безопасност и надеждност и е спечелила няколко награди за своите услуги.

Томск до Ханти-Мансийск Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
73.23kg
Автобус
78.46kg
Полет
209.23kg
Кола
167.38kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Томск до Ханти-Мансийск?
Билет полет от Томск до Ханти-Мансийск е 537,57 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 254,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Томск до Ханти-Мансийск?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Томск до Ханти-Мансийск е 254,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Томск и Ханти-Мансийск от полет?
Томск до Ханти-Мансийск е 1046,14 km.
Колко време трае полет между Томск и Ханти-Мансийск?
Томск до Ханти-Мансийск е средно 27 ч 27 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 40 мин.
Какви компании работят от Томск до Ханти-Мансийск?
Томск до Ханти-Мансийск се покрива от оператор(и) 9. Можете да намерите на Virail Aeroflot, Pobeda, RusLine, Nordwind Airlines, UTair, Ural Airlines, S7 Airlines, Yamal Airlines, KrasAvia and _ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Томск до Ханти-Мансийск?
Томск до Ханти-Мансийск има средно 19 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Томск до Ханти-Мансийск?
Най-ранният полет от Томск до Ханти-Мансийск тръгва на 07:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Томск до Ханти-Мансийск?
Последният полет от Томск до Ханти-Мансийск тръгва на 22:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Томск до Ханти-Мансийск?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 254,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Томск до Ханти-Мансийск от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Томск и Ханти-Мансийск е 7 ч 40 мин.
Има ли директен полет от Томск към Ханти-Мансийск?
Да, има директен полет между Томск и Ханти-Мансийск.
Какви са емисиите на CO2 за Томск до Ханти-Мансийск от полет?
Пътуването на полет от Томск до Ханти-Мансийск създава 209.23kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Томск и близките райони

Други дестинации от Томск

Други популярни маршрути