Полет Барнаул - Омск цени от 272,94 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Барнаул до Омск с полет

Пътуването от Барнаул до Омск от полет е 700,48 km и отнема 28 ч 30 мин. Има 64 връзки на ден, с първото заминаване на 00:20 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Барнаул до Омск от полет само за 272,94 лв. или за 4418,20 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 272,94 лв..

Най-ниската цена272,94 лв.
Продължителност на пътуването28 ч 30 мин
Връзка на ден64
Най-ниската цена272,94 лв.
Най-висока цена4418,20 лв.
Първо заминаване00:20 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние700,48 km
ЗаминаванеБарнаул
ПристиганеОмск
Превозвачиjsc_izhavia, UVT AeroОще

Полет Билети от Барнаул до Омск

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Барнаул до Омск с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Барнаул до Омск. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Барнаул до Омск със самолет?

Цените за самолетни билети от Барнаул до Омск варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Барнаул до Омск ще струват 272,94 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 871,07 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Барнаул до Омск. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко дълго е пътуването от Барнаул до Омск със самолет?

Средното време за пътуване е 28 ч 30 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 700,48 km от Барнаул до Омск. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Барнаул до Омск да отнеме повече от 28 ч 30 мин. Пътуването от Барнаул до Омск обхваща разстояние от 700,48 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 28 ч 30 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 8 ч 10 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Барнаул до Омск по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

При пътуване от Барнаул до Омск кои летища мога да използвам?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Барнаул и Омск. Можете да започнете пътуването си в Барнаул на летища като Барнаул. Те се свързват с летища, включително Omsk, Железнодорожный Вокзал в Омск. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Барнаул до Омск.

Колко пътувания от Барнаул до Омск се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Барнаул до Омск, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 64 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Барнаул до Омск, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Барнаул до Омск всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 64 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Барнаул до Омск. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Барнаул до Омск

Евтини билети за полет от Барнаул до Омск
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Барнаул до Омск.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Барнаул до Омск, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Барнаул до Омск.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Барнаул до Омск

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Барнаул до Омск

Най-евтините самолетни билети Барнаул - Омск могат да бъдат намерени само за 166,13 лв., ако имате късмет, или средно за 1601,37 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 6467,48 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Омск със самолет

Когато пътувате до Омск със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Astana е водещата авиокомпания превозвач на Казахстан, със седалище в Алмати. Основан е през 2001 г. като съвместно предприятие между казахстанското правителство и British Airways. Авиокомпанията управлява флотилия от модерни самолети, включително Boeing 767, Airbus A320 и Embraer E190, и обслужва над 60 дестинации по целия свят. Air Astana спечели множество награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра авиокомпания в Централна Азия и Индия за шест последователни години. Авиокомпанията се е ангажирала с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като например използване на биогорива и инвестиране в по-ефективни самолети.

S7 Airlines е руска авиокомпания със седалище в Новосибирск. Това е втората по големина авиокомпания в Русия и извършва полети до над 150 дестинации в 30 страни. Авиокомпанията е основана през 1957 г. като Обединена ескадрила Толмачево и по-късно е преименувана на Sibir Airlines. През 2005 г. авиокомпанията се преименува на S7 Airlines и оттогава разшири своя флот и маршрутна мрежа. S7 Airlines е член на глобалния алианс на авиокомпаниите oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията е спечелила множество награди за своите услуги и безопасност, включително обявена за най-добра авиокомпания в Русия и ОНД на Skytrax World Airline Awards.

Ural Airlines е руска авиокомпания, базирана в Екатеринбург, Русия. Основана е през 1943 г. като Sverdlovsk State Air Enterprises и по-късно преименувана на Ural Airlines през 1993 г. Авиокомпанията изпълнява редовни вътрешни и международни полети до дестинации в Европа, Азия и Близкия изток. Има флотилия от над 40 самолета, включително Airbus A320, A321 и A319. Ural Airlines е известна със своите нискотарифни полети и е спечелила няколко награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Русия и ОНД през 2019 г. Авиокомпанията е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциация на европейските авиокомпании (AEA).

Yamal Airlines е руска авиокомпания, базирана в Салехард, Ямало-Ненецки автономен окръг. Основана е през 1997 г. и извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Русия, Европа и Азия. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Boeing 737 и Sukhoi Superjet 100. Yamal Airlines е известна с фокуса си върху обслужването на отдалечени и труднодостъпни дестинации в руската Арктика, включително нефтени и газови полета и миньорски градове. Авиокомпанията също така извършва чартърни полети за петролни и газови компании и предоставя услуги за медицинска евакуация. Yamal Airlines има репутация за безопасност и надеждност и е спечелила няколко награди за своите услуги.

Услуги на борда Air Astana от Барнаул до Омск
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Барнаул до Омск от plane.
съоръжения Air Astana
wifi WiFi check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check

Барнаул до Омск Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
49.03kg
Автобус
52.54kg
Полет
140.1kg
Кола
112.08kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Барнаул до Омск?
Билет полет от Барнаул до Омск е 871,07 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 272,94 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Барнаул до Омск?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Барнаул до Омск е 272,94 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Барнаул и Омск от полет?
Барнаул до Омск е 700,48 km.
Колко време трае полет между Барнаул и Омск?
Барнаул до Омск е средно 28 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 10 мин.
Какви компании работят от Барнаул до Омск?
Барнаул до Омск се покрива от оператор(и) 15. Можете да намерите на Virail jsc_izhavia, UVT Aero, S7 Airlines, northwest_seaplane, Pobeda, UTair, jsc_azimuth_airlines, Aeroflot, AeroUnion, Air Astana, Yamal Airlines, Red Wings, IrAero, Ural Airlines, _ and Nordwind Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Барнаул до Омск?
Барнаул до Омск има средно 64 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Барнаул до Омск?
Най-ранният полет от Барнаул до Омск тръгва на 00:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Барнаул до Омск?
Последният полет от Барнаул до Омск тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Барнаул до Омск?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 272,94 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Барнаул до Омск от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Барнаул и Омск е 8 ч 10 мин.
Има ли директен полет от Барнаул към Омск?
Да, има директен полет между Барнаул и Омск.
Какви са емисиите на CO2 за Барнаул до Омск от полет?
Пътуването на полет от Барнаул до Омск създава 140.1kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Основни маршрути до Омск

Други популярни маршрути