Влак Саарбрюкен - Ница цени от 156,54 лв.

Започва от
156,54 лв.

Саарбрюкен до Ница с влак

Пътуването от Саарбрюкен до Ница от влак е 616,23 km и отнема 12 ч 22 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 05:03 ч. и последното на 16:33 ч.. Възможно е да пътувате от Саарбрюкен до Ница от влак само за 156,54 лв. или за 544,19 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 156,54 лв..

Най-ниската цена156,54 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 22 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена156,54 лв.
Най-висока цена544,19 лв.
Първо заминаване05:03 ч.
Последно заминаване16:33 ч.
Разстояние616,23 km
ЗаминаванеСаарбрюкен
ПристиганеНица
ПревозвачиTER, INTERCITÉS de nuitОще

Влак Билети от Saarbrücken до Nice

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Саарбрюкен до Ница с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Саарбрюкен до Ница. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Саарбрюкен до Ница?

Цените на билетите за влак от Саарбрюкен до Ница варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Саарбрюкен до Ница ще струват 156,54 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 380,27 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Саарбрюкен до Ница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 380,27 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Саарбрюкен до Ница.

Колко време ще отнеме, за да отида от Саарбрюкен до Ница с влак?

Пътуването от Саарбрюкен до Ница с влак обикновено отнема 12 ч 22 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 616,23 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 12 ч 22 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Саарбрюкен и Ница е около 616,23 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 12 ч 22 мин. Обаче най-бързите маршрути между Саарбрюкен и Ница продължават 8 ч 47 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Саарбрюкен до Ница?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Саарбрюкен до Ница, който обикновено тръгва в 05:03 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 16:33 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Саарбрюкен в 05:03 ч., а последният - в 16:33 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Саарбрюкен до Ница могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Саарбрюкен до Ница?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Саарбрюкен от следните спирки: . Пристигайки в Ница, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Ница.

Колко ежедневни пътувания има от Саарбрюкен до Ница?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Саарбрюкен до Ница. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Саарбрюкен, които пътуват директно до Ница. Има 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Саарбрюкен до Ница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Saarbrücken до Nice

Евтини билети за влак от Саарбрюкен до Ница
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Саарбрюкен до Ница.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Саарбрюкен до Ница, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Саарбрюкен до Ница.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Saarbrücken до Nice

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Саарбрюкен до Ница

Най-евтините билети за влак Саарбрюкен - Ница могат да бъдат намерени само за 124,65 лв., ако имате късмет, или средно за 164,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 199,22 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ница с влак

Когато пътувате до Ница с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Intercités de Nuit е нощен влак, управляван от френската национална железопътна компания SNCF. Той свързва големите градове във Франция и предлага опции за пътуване през нощта за пътниците. Влаковете са оборудвани със спални купета, накланящи се седалки и вагон-ресторанти. Intercités de Nuit съчетава предимствата на транспорта и настаняването, което го прави популярен и екологичен избор.

SNCF, френската национална железопътна компания, предлага TER, цялостна регионална влакова услуга. Влаковете TER (Transport Express Régional) свързват градове и села в регионите на Франция, предлагайки местен транспорт за пътуващите до работното място и туристите, докато изследват регионалната култура, пейзаж и атракции чрез огромната мрежа от регионални маршрути. Влаковете TER са по-бавни от високоскоростните влакове, но предлагат по-достъпна и удобна алтернатива за по-кратки пътувания в рамките на регионите.

TGV inOui, който заменя традиционните TGV услуги, като предлага съвременна надстройка, е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Френските национални железници, SNCF, която улеснява изследването на около 50 дестинации в съседни страни като Белгия, Германия и Испания. TGV inOUI е проектиран да предлага повече комфорт и гъвкавост на пътниците, с функции като просторни седалки, Wi-Fi и кетъринг услуги. Той свързва големите градове във Франция и осигурява бърз, удобен и комфортен начин на пътуване.

Типове билети и съоръжения от Саарбрюкен до Ница

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от TER и TGV inOui при пътуване от Саарбрюкен до Ница.

Standard

Билетите за влак TER имат фиксирана тарифа „Нормална тарифа“ и са валидни за едно пътуване до полунощ на следващия ден след валидиране в машините за печат на платформата. Някои региони може да предлагат отстъпки извън пиковите часове.
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Second Class (The essentials)

За практично и достъпно пътуване TGV INOUI има две тарифи за билети втора класа: The Prems Second, достъпна опция, и The Second, класическа втора класа. И двете могат да бъдат заменени и възстановени при определени условия. Билетите на Prem са перфектни, ако търсите най-ниските цени, започващи от само 15 € и налични за резервация до 4 месеца предварително.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class (The comfort)

Билетите за първа класа пренасят вашето пътуване на следващото ниво, предлагайки подобрен комфорт и изключителни предимства, включително опцията за избор на места в тихата зона. Освен това този билет предлага гъвкавост за вашата резервация и предоставя допълнителни предимства към функциите на втора класа.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business Première (The flexibility)

Business Première предлага първокласни предимства като безплатна обмяна или възстановяване на суми и ексклузивни удобства, включително усъвършенстван Wi-Fi и достъп до салоните на Grand Voyageur, като същевременно гарантира гъвкавост при резервацията ви.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Влаковете TER в момента са без WiFi услуги.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Модерните влакове TER са оборудвани с електрически контакти.
luggage Багаж open icon close icon
Влаковете TER нямат ограничения за размера на чантите, стига те да са в рамките на вашите лични възможности за обработка и могат да се поберат в определените зони за багаж.
accessibility Достъпност open icon close icon
Accès TER' предлага специализирана помощ за пътници с увреждания или намалена подвижност, като гарантира безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Влаковете TER не осигуряват кетъринг на борда; помислете дали да не вземете вашите освежителни напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
Пътуването с велосипед във влаковете TER е безплатно, просто го закачете или съхранявайте на определени места на принципа първи дошъл, първи обслужен, резервацията не е налична.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
С билет Business Première влезте в изключителен автобус, създаден за комфорт. Това е вашето тихо убежище, идеално както за работа, така и за почивка.
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI се насладете на безплатен WiFi достъп през цялото си пътуване. Независимо дали работите, отговаряте на имейли или се гмуркате в развлекателния център на TGV INOUI, ние ще ви покрием.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка на TGV inOUI е мощна! С контакт на ваше разположение винаги сте заредени и готови.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI можете да носите толкова багаж, колкото могат да носят ръцете и краката ви, но не забравяйте да етикетирате правилно собствения си багаж. Чантите и дребните предмети се съхраняват най-добре на нивото на краката или под седалката; по-тежките парчета трябва да се поставят в свободен ъгъл на вагона или по централната му пътека.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с проблеми с мобилността TGV INOUI предлага услугата „Accès Plus“. Това осигурява специална помощ от гарата директно до седалката на влака. Препоръчително е пътниците да се свържат с „Accès Plus“, след като осигурят билетите си и да се уверят, че уговорките са направени най-малко 48 часа преди планираното заминаване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Пътуващите с TGV INOUI могат да очакват с нетърпение асортимент от храни и напитки. Влаковата услуга представя подбрана селекция, която обещава да се погрижи за различни вкусове.
air_con Климатик open icon close icon
Останете хладни и удобни. Всички влакове TGV inOUI са климатизирани, което гарантира приятно пътуване, независимо от времето навън.
bicycle Велосипед open icon close icon
Необходима е резервация за несгъваеми велосипеди (€10) в избрани влакове TGV INOUI, сгъваеми велосипеди под 130x90cm могат да пътуват като ръчен багаж във всеки влак TGV INOUI, разглобени велосипеди могат да се вземат без резервация, ако се съхраняват в чанта за велосипеди под 130x90cm. Водни или сноубордове, сгънати тротинетки и музикални инструменти могат да се вземат като ръчен багаж, ако са в куфар под 130 x 90 cm.
Услуги на борда TER and TGV inOui от Саарбрюкен до Ница
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Саарбрюкен до Ница от train.
съоръжения TER TGV inOui
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check
quiet_zone Тиха зона cross check
accessibility Достъпност cross check
air_con Климатик cross check
bicycle Велосипед cross check
sleeper_couchette спално място cross check

Саарбрюкен до Ница Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
43.14kg
Автобус
46.22kg
Полет
123.25kg
Кола
98.6kg
Какви са емисиите на CO2 за Саарбрюкен до Ница с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Саарбрюкен и Ница са 43.14kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Саарбрюкен и Ница? Като вземете влака между Саарбрюкен и Ница, ще спестите 80.11kg CO2 емисии спрямо полет, 3.08kg спрямо автобус и 55.46kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Саарбрюкен до Ница?
Билет влак от Саарбрюкен до Ница е 380,27 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 156,54 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Саарбрюкен до Ница?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Саарбрюкен до Ница е 156,54 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Саарбрюкен и Ница от влак?
Саарбрюкен до Ница е 616,23 km.
Колко време трае влак между Саарбрюкен и Ница?
Саарбрюкен до Ница е средно 12 ч 22 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 47 мин.
Какви компании работят от Саарбрюкен до Ница?
Саарбрюкен до Ница се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail TER, INTERCITÉS de nuit, TGV inOui and TGV INOUI - ICE предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Саарбрюкен до Ница?
Саарбрюкен до Ница има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Саарбрюкен до Ница?
Най-ранният влак от Саарбрюкен до Ница тръгва на 05:03 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Саарбрюкен до Ница?
Последният влак от Саарбрюкен до Ница тръгва на 16:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Саарбрюкен до Ница?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 156,54 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Саарбрюкен до Ница?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Саарбрюкен, за да отидете до Ница. Можете да преминете от Saarbrücken Hbf, Dudweiler and Schafbrücke и можете да стигнете до Nizza Ferber, Nice-Pont-Michel, Nice Riquier and Nice-Ville.
Кое е най-бързото време за пътуване между Саарбрюкен до Ница от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Саарбрюкен и Ница е 8 ч 47 мин.
Има ли директен влак от Саарбрюкен към Ница?
Да, има директен влак между Саарбрюкен и Ница.
Какви са емисиите на CO2 за Саарбрюкен до Ница от влак?
Пътуването на влак от Саарбрюкен до Ница създава 43.14kg CO2 емисии.

Отидете локално от Саарбрюкен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Саарбрюкен

Международни маршрути от Саарбрюкен и близките райони

Други дестинации от Саарбрюкен

Основни маршрути до Ница

Свързани маршрути

Други популярни маршрути