Влак Майнц - Париж цени от 111,34 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни 111,34 лв.
3 дни | Повече ▼

Майнц до Париж с влак

Пътуването от Майнц до Париж от влак е 447,38 km и отнема 5 ч 47 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 01:42 ч. и последното на 06:55 ч.. Възможно е да пътувате от Майнц до Париж от влак само за 111,34 лв. или за 140,69 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 111,34 лв..

Най-ниската цена111,34 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 47 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена111,34 лв.
Най-висока цена140,69 лв.
Първо заминаване01:42 ч.
Последно заминаване06:55 ч.
Разстояние447,38 km
ЗаминаванеМайнц
ПристиганеПариж
ПревозвачиVlexx, DB - InterCity Express (ICE)Още

Влак Билети от Майнц до Париж

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от Майнц до Париж с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Майнц до Париж? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Майнц до Париж, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Майнц до Париж с влак?

Най-евтините билети за влак от Майнц до Париж струват 111,34 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 126,02 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Майнц до Париж.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Майнц до Париж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Майнц до Париж, можете да очаквате да платите средно около 126,02 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Майнц до Париж с влак?

Пътуването между Майнц и Париж с влак е приблизително 447,38 km. Ще ви отнеме около 5 ч 47 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Майнц до Париж обхваща разстояние от 447,38 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 47 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 56 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Майнц до Париж по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Майнц до Париж?

Можете да тръгнете от Майнц на спирки като Mainz Roman Theater,Mainz-Kastel Bahnhof, Wiesbaden,Mainz, Hbf,Marienborn VRM, Mainz,Mombach Alte Waggonfabrik, Mainz. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Париж на следните спирки: Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris, Porte Maillot,Paris Gare du Nord,Paris - Orly Airport,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris La Défense,Paris - Gare De Lyon. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Майнц и Париж. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Майнц до Париж?

Ако искате да стигнете от Майнц до Париж, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Майнц и Париж. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Майнц до Париж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Майнц до Париж

Евтини билети за влак от Майнц до Париж
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Майнц до Париж.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Майнц до Париж, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Майнц до Париж.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Майнц до Париж

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Майнц до Париж

Най-евтините билети за влак Майнц - Париж могат да бъдат намерени само за 129,93 лв., ако имате късмет, или средно за 171,00 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 305,26 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Париж с влак

Когато пътувате до Париж с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

TGV означава Train à Grande Vitesse, което се превежда като високоскоростен влак. Това е вид високоскоростен влак, който работи във Франция и други части на Европа. TGV беше въведен за първи път през 1981 г. и оттогава се превърна в популярен вид транспорт за вътрешни и международни пътувания. TGV (Train à Grande Vitesse) сега се отнася до тип влак, който може да достигне скорост от 320 км/ч по високоскоростните линии във Франция. Във Франция и Европа има два типа TGV, управлявани от SNCF Voyageurs: TGV INOUI, който предлага по-високо ниво на комфорт, и евтиният TGV OUIGO.

TGV Duplex е високоскоростен влак, управляван от френската национална железопътна компания SNCF. Това е двуетажен влак, който може да достигне скорост до 320 км/ч (200 мили/ч) и е проектиран да превозва пътници при пътувания на дълги разстояния. Освен това е екологично чист, с намалени нива на шум и по-ниски въглеродни емисии в сравнение с други видове транспорт. Този тип влак е включен в услугата TGV inOui.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Майнц до Париж

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - InterCity Express (ICE) и DB - Intercity при пътуване от Майнц до Париж.

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Second Class

Ако пътувате на втора класа във влак на Deutsche Bahn IC, можете да се насладите на удобства като контактни гнезда, безплатен Wi-Fi, сгъваеми маси и удобни седалки през целия път. Не забравяйте да посетите бистрата кола, ако искате нещо за пиене или ядене, въпреки че имайте предвид, че те може да не са налични във някои IC влакове.

wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда Vlexx, DB - InterCity Express (ICE) and DB - Intercity от Майнц до Париж
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Майнц до Париж от train.
съоръжения Vlexx DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity TGV Duplex TGV DB - Regional Express
quiet_zone Тиха зона check check cross check check check
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check check
accessibility Достъпност check check cross check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check check
air_con Климатик check check cross check check check
bicycle Велосипед check check cross check check check
sleeper_couchette спално място check check cross check check check
luggage Багаж cross check check check check cross

Майнц до Париж Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
31.32kg
Автобус
33.55kg
Полет
89.48kg
Кола
71.58kg
Какви са емисиите на CO2 за Майнц до Париж с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Майнц и Париж са 31.32kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Майнц и Париж? Като вземете влака между Майнц и Париж, ще спестите 58.16kg CO2 емисии спрямо полет, 2.23kg спрямо автобус и 40.26kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Майнц до Париж?
Билет влак от Майнц до Париж е 126,02 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 111,34 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Майнц до Париж?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Майнц до Париж е 111,34 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Майнц и Париж от влак?
Майнц до Париж е 447,38 km.
Колко време трае влак между Майнц и Париж?
Майнц до Париж е средно 5 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 56 мин.
Какви компании работят от Майнц до Париж?
Майнц до Париж се покрива от оператор(и) 6. Можете да намерите на Virail Vlexx, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, TGV Duplex, SWEG Südwestdeutsche Landesverkehrs, TGV and DB - Regional Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Майнц до Париж?
Майнц до Париж има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Майнц до Париж?
Най-ранният влак от Майнц до Париж тръгва на 01:42 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Майнц до Париж?
Последният влак от Майнц до Париж тръгва на 06:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Майнц до Париж?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 111,34 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Майнц до Париж от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Майнц и Париж е 3 ч 56 мин.
Има ли директен влак от Майнц към Париж?
Да, има директен влак между Майнц и Париж.
Какви са емисиите на CO2 за Майнц до Париж от влак?
Пътуването на влак от Майнц до Париж създава 31.32kg CO2 емисии.

Отидете локално от Майнц

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Майнц

Други дестинации от Майнц

Основни маршрути до Париж

Други популярни маршрути