Влак Майнц - Париж цени от 92,55 лв.

Започва от
92,55 лв.
откривам

Майнц до Париж с влак

Пътуването от Майнц до Париж от влак е 447,38 km и отнема 5 ч 25 мин. Има 25 връзки на ден, с първото заминаване на 05:00 ч. и последното на 23:36 ч.. Възможно е да пътувате от Майнц до Париж от влак само за 92,55 лв. или за 452,75 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 92,55 лв..

Най-ниската цена92,55 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 25 мин
Връзка на ден25
Най-ниската цена92,55 лв.
Най-висока цена452,75 лв.
Първо заминаване05:00 ч.
Последно заминаване23:36 ч.
Разстояние447,38 km
ЗаминаванеМайнц
ПристиганеПариж
ПревозвачиBlaBlaCar Bus, Thalys

Влак Билети от Mainz до Paris

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуването ви от Майнц до Париж с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Майнц до Париж? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Майнц до Париж, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Майнц до Париж с влак?

Най-евтините билети за влак от Майнц до Париж струват 92,55 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 285,39 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Майнц до Париж.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Майнц до Париж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Майнц до Париж, можете да очаквате да платите средно около 285,39 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Майнц до Париж с влак?

Пътуването между Майнц и Париж с влак е приблизително 447,38 km. Ще ви отнеме около 5 ч 25 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Майнц до Париж обхваща разстояние от 447,38 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 25 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 56 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Майнц до Париж по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Майнц до Париж?

Можете да тръгнете от Майнц на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Париж на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Майнц и Париж. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Майнц до Париж?

Ако искате да стигнете от Майнц до Париж, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 25 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Майнц и Париж. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 25 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Майнц до Париж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Mainz до Paris

Евтини билети за влак от Майнц до Париж
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Майнц до Париж.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Майнц до Париж, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Майнц до Париж.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Mainz до Paris

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Майнц до Париж

Най-евтините билети за влак Майнц - Париж могат да бъдат намерени само за 129,11 лв., ако имате късмет, или средно за 170,67 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 305,22 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Париж с влак

Когато пътувате до Париж с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

BlaBlaCar Bus е автобусна услуга на дълги разстояния, достъпна в множество държави, включително Франция, Германия и региона на Бенелюкс. Това е дъщерно дружество на BlaBlaCar, платформа за споделено пътуване. BlaBlaCar. Компанията обслужва автобуси до и от гари като Париж Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Летище Gaulle 3, влак в Анси, летище Щутгарт и автогара Виктория.

Deutsche Bahn е германската национална железопътна компания със седалище в Берлин, Германия, която управлява широка железопътна мрежа в цяла Германия, включително високоскоростни междуградски влакове (ICE), регионални влакове и местни влакове.

Thalys е оператор на високоскоростни влакове, който предлага услуги между Франция, Белгия, Германия и Холандия. Влаковете Thalys се движат с високи скорости, достигайки скорости до 300 км/ч, което ги прави един от най-бързите и удобни начини за пътуване между градовете в региона. Влаковете разполагат с модерни удобства, включително удобни места за сядане, Wi-Fi и възможности за хранене на борда, което ги прави популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

Типове билети и съоръжения от Майнц до Париж

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Thalys при пътуване от Майнц до Париж.

Standard

Със стандартния билет можете да получите бюджетно място във втора класа с предварителна резервация. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Comfort

Можете да получите място в първа класа с тарифата The Comfort. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Premium

Можете да пътувате с персонализирана тарифа с пълни предимства на услугата на тарифата Premium. Насладете се на комфортно пътуване и максимална гъвкавост за извършване на промени или отмяна до последната минута.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки във всеки клас имат 2-щифтови, 220v електрически контакти, за да отговорят на вашите нужди за зареждане.
wifi WiFi open icon close icon
Всички влакове Thalys разполагат с безплатен WiFi. Освен това очаквайте стабилно 3G или 4G покритие за повечето маршрути.
accessibility Достъпност open icon close icon
За помощ при качване, моля, уведомете Thalys предварително. Те побират инвалидни колички със специфични размери: максимум 70 см ширина, 120 см височина, 150 см диаметър на кръга на завиване и общо тегло от 300 кг за пътник и багаж.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
В стандартна и комфортна класа, барът за добре дошли Thalys ви очаква с набор от закуски. Изберете да поръчате предварително, като използвате устройството си за бързо събиране. Traveling Premium? Насладете се на гурме ястието на главния готвач Франк Фол, сервирано директно на вашето място при пътувания, надхвърлящи 50 минути.
air_con Климатик open icon close icon
Всеки влак Thalys осигурява прохладно пътуване с бордовия климатик.
luggage Багаж open icon close icon
Когато пътувате с Thalys, вашият билет включва привилегията да носите един ръчен багаж и две по-големи чанти, които не трябва да надвишават размерите 75x53x70 cm. Няма посочено ограничение на теглото, но е важно да сте сигурни, че вашият багаж е в рамките на личния ви капацитет за обработка. Чантите трябва да се съхраняват в определеното място във влака по време на пътуването.
bicycle Велосипед open icon close icon
На Thalys можете да носите несгъваем велосипед, ако е разглобен и в чанта под 135 x 85 x 30 cm. Сгъваеми велосипеди? Просто се уверете, че са в рамките на 75 x 53 x 30 cm и това ще се счита за обикновен багаж. Имаш ли ски? Поставете ги в кутия, която е по-малка от 3 м и под 32 кг.
Услуги на борда BlaBlaCar Bus, Thalys and Deutsche Bahn от Майнц до Париж
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Майнц до Париж от train.
съоръжения BlaBlaCar Bus Thalys Deutsche Bahn SNCF
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
luggage Багаж check check check check
air_con Климатик check check check check
quiet_zone Тиха зона cross check check check
accessibility Достъпност cross check check check
food_and_drink Храни и напитки cross check check check
bicycle Велосипед cross check check check
sleeper_couchette спално място cross check check check

Майнц до Париж Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
31.32kg
Автобус
33.55kg
Полет
89.48kg
Кола
71.58kg
Какви са емисиите на CO2 за Майнц до Париж с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Майнц и Париж са 31.32kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Майнц и Париж? Като вземете влака между Майнц и Париж, ще спестите 58.16kg CO2 емисии спрямо полет, 2.23kg спрямо автобус и 40.26kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Майнц до Париж?
Билет влак от Майнц до Париж е 285,39 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 92,55 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Майнц до Париж?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Майнц до Париж е 92,55 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Майнц и Париж от влак?
Майнц до Париж е 447,38 km.
Колко време трае влак между Майнц и Париж?
Майнц до Париж е средно 5 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 56 мин.
Какви компании работят от Майнц до Париж?
Майнц до Париж се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail BlaBlaCar Bus, Thalys, Deutsche Bahn and SNCF предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Майнц до Париж?
Майнц до Париж има средно 25 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Майнц до Париж?
Най-ранният влак от Майнц до Париж тръгва на 05:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Майнц до Париж?
Последният влак от Майнц до Париж тръгва на 23:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Майнц до Париж?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 92,55 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Майнц до Париж от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Майнц и Париж е 3 ч 56 мин.
Има ли директен влак от Майнц към Париж?
Да, има директен влак между Майнц и Париж.
Какви са емисиите на CO2 за Майнц до Париж от влак?
Пътуването на влак от Майнц до Париж създава 31.32kg CO2 емисии.

Отидете локално от Майнц

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Майнц

Други дестинации от Майнц

Основни маршрути до Париж

Други популярни маршрути