Влак Лион - Касел цени от 191,77 лв.

Започва от
191,77 лв.

Лион до Касел с влак

Пътуването от Лион до Касел от влак е 708,09 km и отнема 8 ч 50 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 05:50 ч. и последното на 16:04 ч.. Възможно е да пътувате от Лион до Касел от влак само за 191,77 лв. или за 324,83 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 191,77 лв..

Най-ниската цена191,77 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 50 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена191,77 лв.
Най-висока цена324,83 лв.
Първо заминаване05:50 ч.
Последно заминаване16:04 ч.
Разстояние708,09 km
ЗаминаванеЛион
ПристиганеКасел
ПревозвачиSNCF

Стигнете от Лион до Касел с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Лион до Касел? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Лион до Касел?

Най-евтините билети за влак от Лион до Касел струват 191,77 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 250,06 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Лион до Касел.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Лион до Касел. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Лион до Касел. Средно обаче ще платите около 250,06 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Лион до Касел с влак?

Средното време за пътуване е 8 ч 50 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 708,09 km от Лион до Касел. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Лион до Касел да отнеме повече от 8 ч 50 мин. Пътуването между Лион и Касел продължава около 708,09 km и обикновено отнема приблизително 8 ч 50 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 7 ч 15 мин. Ако се опитвате да стигнете от Лион до Касел възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Лион до Касел?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Лион до Касел, който тръгва в 05:50 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 16:04 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първото пътуване през нощта тръгва от Лион в 05:50 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 16:04 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Лион и Касел. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Лион до Касел с влак?

Ще можете да напуснете Лион, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Касел. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Лион, или в Касел, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Лион до Касел се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Лион до Касел, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Лион и Касел. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 6 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Лион до Касел. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Лион до Касел
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Лион до Касел.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Лион до Касел, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Лион до Касел.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Лион до Касел

Най-евтините билети за влак Лион - Касел могат да бъдат намерени само за 125,63 лв., ако имате късмет, или средно за 154,29 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 205,23 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Касел с влак

Когато пътувате до Касел с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда SNCF от Лион до Касел
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Лион до Касел от train.
съоръжения SNCF
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Лион до Касел Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
49.57kg
Автобус
53.11kg
Полет
141.62kg
Кола
113.29kg
Какви са емисиите на CO2 за Лион до Касел с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Лион и Касел са 49.57kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Лион и Касел? Като вземете влака между Лион и Касел, ще спестите 92.05kg CO2 емисии спрямо полет, 3.54kg спрямо автобус и 63.72kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Лион до Касел?
Билет влак от Лион до Касел е 250,06 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 191,77 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Лион до Касел?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Лион до Касел е 191,77 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Лион и Касел от влак?
Лион до Касел е 708,09 km.
Колко време трае влак между Лион и Касел?
Лион до Касел е средно 8 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 15 мин.
Колко влак на ден преминават от Лион до Касел?
Лион до Касел има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Лион до Касел?
Най-ранният влак от Лион до Касел тръгва на 05:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Лион до Касел?
Последният влак от Лион до Касел тръгва на 16:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Лион до Касел?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 191,77 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Лион до Касел?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Лион, за да отидете до Касел. Можете да преминете от Gare Saint-Paul, Lyon Vaise, Lyon-Perrache and Lyon Part Dieu и можете да стигнете до Kassel-Oberzwehren, Kassel-Wilhelmshöhe and Kassel Hbf.
Кое е най-бързото време за пътуване между Лион до Касел от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Лион и Касел е 7 ч 15 мин.
Има ли директен влак от Лион към Касел?
Да, има директен влак между Лион и Касел.
Какви са емисиите на CO2 за Лион до Касел от влак?
Пътуването на влак от Лион до Касел създава 49.57kg CO2 емисии.

Отидете локално от Лион

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Лион

Международни маршрути от Лион и близките райони

Други дестинации от Лион

Основни маршрути до Касел

Други популярни маршрути