• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Звезделина до Кърджали

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Кърджали

Бързо и лесно пътуване от Звезделина до Кърджали с Virail

Планирате да пътувате от Звезделина до Кърджали? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Звезделина да се Кърджали с влак

разстояние 10 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 18 мин.
ЗВЕЗДЕЛИНА - КЪРДЖАЛИ
09:49 - 10:07
1,67 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 18 мин.
ЗВЕЗДЕЛИНА - КЪРДЖАЛИ
20:12 - 20:30
1,67 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Звезделина до Кърджали с влак?

Пътуването между Звезделина и Кърджали с влак е приблизително 10 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват заминаващите от Звезделина до Кърджали?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Звезделина до Кърджали, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Звезделина до Кърджали?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Звезделина от следните спирки: ЗВЕЗДЕЛИНА. Пристигайки в Кърджали, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: КЪРДЖАЛИ. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кърджали.

Колко пътувания от Звезделина до Кърджали се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Звезделина до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.