Намерете влак от Златна Нива до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,25лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 54 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 06:50
Последно отпътуване: 17:11
Разстояние 103km

С virail са най-евтините билети за влак от Златна Нива до Русе

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Златна Нива до Русе?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Златна Нива - Русе.

Колко е най-евтиният билет за влак от Златна Нива до Русе?

Средната цена на билети за влак от Златна Нива до Русе е 3,85 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Златна Нива до Русе могат да бъдат около 3,25 лв..

Влакове от Златна Нива до Русе


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Златна Нива и Русе, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Златна Нива и Русе?

Влаковете до Русе могат да заминат от ЗЛАТНА НИВА и да пристигнат на РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА, РУСЕ ТОВАРНА-СП. or РУСЕ.

Колко влакови връзки има от Златна Нива до Русе всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Русе от Златна Нива, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 6 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Златна Нива до Русе с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 2 hours and 50 minutes да стигнете до Русе с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 41 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:05, докато последният тръгва от Златна Нива в 17:05.