Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Златица до Роман, Област Враца

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Роман, Област Враца

откривам

Стигнете от Златица до Роман, Област Враца с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Златица до Роман, Област Враца? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Златица да се Роман, Област Враца с влак

разстояние 51 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Златица - Роман, Област Враца

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 5 ч. 2 мин.
ЗЛАТИЦА - РОМАН
08:41 - 13:43
9,49 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 6 ч. 21 мин.
ЗЛАТИЦА - РОМАН
11:21 - 17:42
9,49 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 4 ч. 18 мин.
ЗЛАТИЦА - РОМАН
18:28 - 22:46
9,49 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 3 ч. 48 мин.
ЗЛАТИЦА - РОМАН
07:51 - 11:39
9,97 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 4 ч. 19 мин.
ЗЛАТИЦА - РОМАН
16:25 - 20:44
9,97 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 5 ч. 4 мин.
ЗЛАТИЦА - РОМАН
22:38 - 03:42
9,97 лв.

Колко време отнема да се стигне от Златица до Роман, Област Враца с влак?

Разстоянието между Златица и Роман, Област Враца е приблизително 52 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време на деня мога да пътувам от Златица до Роман, Област Враца?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Златица до Роман, Област Враца, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Златица до Роман, Област Враца с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Златица от следните спирки: ЗЛАТИЦА. Пристигайки в Роман, Област Враца, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: РОМАН. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Роман, Област Враца.

Колко пътувания от Златица до Роман, Област Враца се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Златица до Роман, Област Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback