Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Златица до Копривщица

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Копривщица

откривам

Стигнете от Златица до Копривщица с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Златица до Копривщица? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Златица до Копривщица, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Златица да се Копривщица с влак

разстояние 20 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Златица - Копривщица

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 41 мин.
ЗЛАТИЦА - КОПРИВЩИЦА
10:31 - 11:12
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 42 мин.
ЗЛАТИЦА - КОПРИВЩИЦА
11:25 - 12:07
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 33 мин.
ЗЛАТИЦА - КОПРИВЩИЦА
13:39 - 14:12
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 33 мин.
ЗЛАТИЦА - КОПРИВЩИЦА
16:44 - 17:17
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 38 мин.
ЗЛАТИЦА - КОПРИВЩИЦА
17:24 - 18:02
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 34 мин.
ЗЛАТИЦА - КОПРИВЩИЦА
22:48 - 23:22
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 34 мин.
ЗЛАТИЦА - КОПРИВЩИЦА
23:51 - 00:25

Колко дълго е пътуването от Златица до Копривщица с влак?

Пътуването между Златица и Копривщица с влак е приблизително 20 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Златица до Копривщица?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Златица до Копривщица, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Златица до Копривщица?

В Златица спирките за заминаване включват ЗЛАТИЦА. Когато пристигнете в Копривщица, може да успеете да слезете на спирки като КОПРИВЩИЦА. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Златица до Копривщица се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Златица до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33