Намерете влак от Златица до Джебел

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,85лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 49 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 08:14
Последно отпътуване: 08:14
Разстояние 166km

Най-добрите оферти за вашия влак от Златица до Джебел на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Златица до Джебел. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Златица до Джебел: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Златица - Джебел.

Колко е най-евтиният билет за влак от Златица до Джебел?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Златица до Джебел за 7,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Джебел струват средно 7,85 лв..

,

Влакове от Златица до Джебел


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Златица - Джебел?

Влаковете до Джебел заминават от Златица от ЗЛАТИЦА и пристигат на ДЖЕБЕЛ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Златица до Джебел?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Златица до Джебел с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Златица до Джебел

Необходими са средно 9 hours and 49 minutes да стигнете до Джебел с влак, но ще ви отнеме 9 hours and 49 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 08:01, докато последният тръгва от Златица в 08:01.