Намерете влак от Якоруда до Костинброд

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Костинброд

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,95лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 48 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 06:49
Последно отпътуване: 11:48
Разстояние 96km

Евтини билети за влак от Якоруда до Костинброд на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Якоруда до Костинброд?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Якоруда и Костинброд.

Каква е цената на билетите за влак от Якоруда до Костинброд?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Якоруда до Костинброд от 4,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,15 лв..

Влакове от Якоруда до Костинброд


За къси разстояния като тези между Якоруда и Костинброд, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Костинброд?

Влаковете заминават от Якоруда от ЯКОРУДА и пристигат на КОСТИНБРОД or КОСТИНБРОД - СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Костинброд от Якоруда с влак?

Ако трябва да пътувате до Костинброд от Якоруда, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Якоруда до Костинброд и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 7 hours and 48 minutes да стигнете до Костинброд с влак, но ще ви отнеме 7 hours and 30 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:01, докато последният тръгва от Якоруда в 11:01.