Намерете влак от Якоруда до Карнобат

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,90лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 16 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 06:49
Последно отпътуване: 20:26
Разстояние 280km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Якоруда до Карнобат

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Якоруда до Карнобат. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Якоруда до Карнобат с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Якоруда до Карнобат, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Якоруда до Карнобат?

Билетите за влак от Якоруда до Карнобат струват средно 8,93 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,90 лв..

Влакове от Якоруда до Карнобат


Тъй като пътуването между Якоруда и Карнобат е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Якоруда - Карнобат?

Можете да хванете влака до Карнобат на ЯКОРУДА, който пристига на КАРНОБАТ.

Колко влакови връзки има от Якоруда до Карнобат всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Карнобат от Якоруда, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Якоруда до Карнобат с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 22 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Карнобат за 7 hours and 29 minutes. Първият влак тръгва от Якоруда в 06:12, докато последният тръгва в 20:12.