Намерете влак от Враца до Якоруда

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Якоруда

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,52лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 53 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:25
Последно отпътуване: 20:30
Разстояние 132km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Враца до Якоруда

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Враца до Якоруда с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Враца и Якоруда.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Враца до Якоруда?

Билетите за влак от Враца до Якоруда струват средно 13,50 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,40 лв..

Влакове от Враца до Якоруда


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Враца - Якоруда?

Влаковете до Якоруда ще заминат от ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА и ще пристигнат на ЯКОРУДА.

Колко връзки дневно има до Якоруда от Враца с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Враца до Якоруда с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Враца до Якоруда и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Якоруда тръгва в 05:04, докато последният в 20:04. Пътуването продължава средно 12 hours and 15 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Якоруда за 9 hours and 14 minutes.