Намерете влак от Видин до Банско

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Банско

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,46лв.
Продължителност на пътуването 13 ч. 10 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 04:50
Последно отпътуване: 17:20
Разстояние 244km

С virail са най-евтините билети за влак от Видин до Банско

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Банско. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Видин до Банско, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Видин до Банско с влак?

За да стигнете до Банско с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Видин до Банско?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Видин до Банско от 10,50 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 11,58 лв..

Влакове от Видин до Банско


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Видин - Банско?

Можете да хванете влака до Банско на ВИДИН, който пристига на БАНСКО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Видин до Банско?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Видин до Банско с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Видин до Банско

Необходими са средно 13 hours and 38 minutes да стигнете до Банско с влак, но ще ви отнеме 12 hours and 11 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:02, докато последният тръгва от Видин в 17:02.