Намерете влак от Ветово до Криводол

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Криводол

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,20лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 29 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:47
Последно отпътуване: 23:04
Разстояние 227km

Евтини билети за влак от Ветово до Криводол на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Ветово до Криводол с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Ветово и Криводол.

Каква е цената на билетите за влак от Ветово до Криводол?

Билетите за влак от Ветово до Криводол струват средно 12,60 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 9,20 лв..

Влакове от Ветово до Криводол


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Ветово и Криводол е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Ветово и Криводол?

Влаковете до Криводол ще заминат от ВЕТОВО и ще пристигнат на КРИВОДОЛ.

Колко връзки дневно има до Криводол от Ветово с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ветово до Криводол с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Криводол и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Криводол за 7 hours and 28 minutes, но средно отнема 8 hours and 17 minutes. Първият влак, водещ до Криводол е в 06:01, докато последният тръгва от Ветово в 23:01.