Намерете влак от Велинград до Троян

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Троян

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,46лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 41 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 08:45
Последно отпътуване: 21:22
Разстояние 113km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Велинград до Троян

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Велинград до Троян. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Велинград до Троян с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Велинград - Троян.

Каква е цената на билетите за влак от Велинград до Троян?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Велинград до Троян от 10,50 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 14,50 лв..

Влакове от Велинград до Троян


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Велинград до Троян?

Влаковете до Троян могат да заминат от ВЕЛИНГРАД or ВЕЛИНГРАД ЮГ и да пристигнат на ТРОЯН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Троян от Велинград с влак?

Ако трябва да пътувате до Троян от Велинград, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Велинград до Троян с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Троян тръгва в 08:12, последният е насрочен за 21:12. Средната продължителност на пътуването е 14 hours and 42 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Троян за 12 hours and 30 minutes.