Намерете влак от Велинград до Своге

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Своге

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,26лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 25 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 04:55
Последно отпътуване: 21:09
Разстояние 117km

С virail са най-евтините билети за влак от Велинград до Своге

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Велинград до Своге. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Велинград до Своге?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Велинград - Своге.

Каква е цената на билетите за влак от Велинград до Своге?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Велинград до Своге от 4,70 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,55 лв..

Влакове от Велинград до Своге


За къси разстояния като тези между Велинград и Своге, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Велинград - Своге?

Влаковете до Своге ще заминат от ВЕЛИНГРАД ЮГ or ВЕЛИНГРАД и ще пристигнат на СВОГЕ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Своге от Велинград с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велинград до Своге с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Велинград до Своге и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 6 hours and 38 minutes да стигнете до Своге с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 41 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:05, докато последният тръгва от Велинград в 21:05.