Намерете влак от Велинград до Бойчиновци

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бойчиновци

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 23 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 04:40
Последно отпътуване: 13:29
Разстояние 169km

Най-добрите оферти за вашия влак от Велинград до Бойчиновци на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Велинград до Бойчиновци с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Велинград до Бойчиновци, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Велинград до Бойчиновци?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Велинград до Бойчиновци също само за 7,00 лв., докато средната цена е 7,13 лв..

Влакове от Велинград до Бойчиновци


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Велинград и Бойчиновци?

Влаковете до Бойчиновци заминават от Велинград от ВЕЛИНГРАД or ВЕЛИНГРАД ЮГ и пристигат на БОЙЧИНОВЦИ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Бойчиновци от Велинград с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велинград до Бойчиновци с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Велинград до Бойчиновци и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 19 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Бойчиновци за 8 hours and 5 minutes. Първият влак тръгва от Велинград в 04:06, докато последният тръгва в 13:06.