Намерете влак от Трявна до Белица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Белица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,20лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 37 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:33
Последно отпътуване: 18:39
Разстояние 188km

С virail са най-евтините билети за влак от Трявна до Белица

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Трявна до Белица. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Трявна до Белица: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Трявна - Белица.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Белица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Трявна до Белица от 8,20 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 12,60 лв..

Влакове от Трявна до Белица


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Белица?

Влаковете до Белица заминават от Трявна от ТРЯВНА и пристигат на БЕЛИЦА.

Колко връзки дневно има до Белица от Трявна с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Трявна до Белица с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Трявна до Белица с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Белица за 10 hours and 6 minutes, но средно отнема 12 hours and 47 minutes. Първият влак, водещ до Белица е в 06:12, докато последният тръгва от Трявна в 18:12.