Намерете влак от Троян до Своге

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Своге

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,57лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 27 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:20
Последно отпътуване: 16:30
Разстояние 111km

Най-добрите оферти за вашия влак от Троян до Своге на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Троян до Своге с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Троян - Своге.

Колко струват билетите за влак от Троян до Своге?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Троян до Своге от 7,15 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,15 лв..

Влакове от Троян до Своге


Тъй като пътуването между Троян и Своге е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Своге?

Влаковете заминават от Троян от ТРОЯН и пристигат на СВОГЕ.

Колко връзки дневно има до Своге от Троян с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Троян до Своге с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Своге с влак?

Докато първият влак до Своге тръгва в 05:12, последният е насрочен за 16:12. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 30 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Своге за 5 hours and 18 minutes.