Намерете влак от Троян до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 51 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:10
Последно отпътуване: 17:10
Разстояние 119km

Най-добрите оферти за вашия влак от Троян до Димитровград, Област Хасково на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Троян до Димитровград, Област Хасково. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Троян до Димитровград, Област Хасково с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Троян до Димитровград, Област Хасково, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Димитровград, Област Хасково?

Средната цена на билети за влак от Троян до Димитровград, Област Хасково е 12,55 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Троян до Димитровград, Област Хасково могат да бъдат около 8,10 лв..

Влакове от Троян до Димитровград, Област Хасково


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Троян и Димитровград, Област Хасково е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Димитровград, Област Хасково?

Можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково на ТРОЯН, който пристига на ДИМИТРОВГРАД or ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Троян до Димитровград, Област Хасково?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Троян до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Троян до Димитровград, Област Хасково

С най-бързите връзки ще бъдете в Димитровград, Област Хасково за 7 hours and 10 minutes, но средно отнема 11 hours and 23 minutes. Първият влак, водещ до Димитровград, Област Хасково е в 05:03, докато последният тръгва от Троян в 17:03.