Намерете влак от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,57лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 24 мин.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 00:19
Последно отпътуване: 19:52
Разстояние 72km

Сравнете най-добрите цени за влак от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица?

За да стигнете до Горна Оряховица с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица за 2,60 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Горна Оряховица струват средно 3,33 лв..

,

Влакове от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Търговище, Област Търговище и Горна Оряховица, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Горна Оряховица и къде ще пристигнете?

Влаковете до Горна Оряховица могат да заминат от ТЪРГОВИЩЕ и да пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица?

Ако трябва да пътувате до Горна Оряховица от Търговище, Област Търговище, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 8 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Горна Оряховица с влак?

Първият влак до Горна Оряховица тръгва в 00:11, докато последният в 19:11. Пътуването продължава средно 1 hour and 25 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 1 hour and 14 minutes.