Намерете влак от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,60 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 26 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 02:19
Последно отпътуване 23:05
разстояние 72 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Горна Оряховица. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко струват билетите за влак от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица?

Средната цена на билети за влак от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица е 2,99 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица могат да бъдат около 2,60 лв..

Кои фирми пътуват от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Търговище, Област Търговище и Горна Оряховица.

Влакове от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица

За колко време ще отидете от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Горна Оряховица тръгва в 02:19, докато последният в 23:05. Пътуването продължава средно 1 ч. 26 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 1 ч. 12 мин..

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица могат да заминат от ТЪРГОВИЩЕ и да пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Търговище, Област Търговище и Горна Оряховица, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има до Горна Оряховица от Търговище, Област Търговище с влак?

Ако желаете да отидете в Горна Оряховица от Търговище, Област Търговище с влак, 8 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 8 маршрута са преки линии, докато 0 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Горна Оряховица в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Търговище, Област Търговище до Горна Оряховица с влак, има 8 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 8 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.