Намерете влак от Търговище, Област Търговище до Берковица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Берковица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,30лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 51 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 00:33
Последно отпътуване: 12:51
Разстояние 279km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Търговище, Област Търговище до Берковица

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Търговище, Област Търговище до Берковица с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Търговище, Област Търговище и Берковица.

Колко струват билетите за влак от Търговище, Област Търговище до Берковица?

Билетите за влак от Търговище, Област Търговище до Берковица струват средно 11,40 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 9,30 лв..

Влакове от Търговище, Област Търговище до Берковица


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Търговище, Област Търговище - Берковица?

Можете да хванете влака до Берковица на ТЪРГОВИЩЕ, който пристига на БЕРКОВИЦА.

Колко връзки дневно има до Берковица от Търговище, Област Търговище с влак?

Ако трябва да пътувате до Берковица от Търговище, Област Търговище, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Търговище, Област Търговище до Берковица

С най-бързите връзки ще бъдете в Берковица за 6 hours and 1 minute, но средно отнема 8 hours. Първият влак, водещ до Берковица е в 00:01, докато последният тръгва от Търговище, Област Търговище в 12:01.