Намерете влак от Своге до Кърджали

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кърджали

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16,62лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 32 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 07:16
Последно отпътуване: 19:21
Разстояние 221km

С virail са най-евтините билети за влак от Своге до Кърджали

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Кърджали. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Своге до Кърджали, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Своге до Кърджали?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Своге и Кърджали.

Колко струват билетите за влак от Своге до Кърджали?

Билетите за влак от Своге до Кърджали струват средно 8,50 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,50 лв..

Влакове от Своге до Кърджали


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Кърджали?

Можете да хванете влака до Кърджали на СВОГЕ, който пристига на КЪРДЖАЛИ.

Колко връзки дневно има до Кърджали от Своге с влак?

Ако трябва да пътувате до Кърджали от Своге, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Кърджали и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Кърджали за 10 hours and 32 minutes, но средно отнема 11 hours and 15 minutes. Първият влак, водещ до Кърджали е в 07:01, докато последният тръгва от Своге в 19:01.