Намерете влак от Своге до Димово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Димово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,26лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 43 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 08:02
Последно отпътуване: 17:37
Разстояние 100km

Евтини билети за влак от Своге до Димово на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Своге до Димово. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Своге до Димово с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Своге до Димово, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Своге до Димово?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Своге до Димово също само за 4,70 лв., докато средната цена е 5,00 лв..

Влакове от Своге до Димово


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Своге и Димово?

Влаковете до Димово ще заминат от СВОГЕ и ще пристигнат на ДИМОВО.

Колко влакови връзки има от Своге до Димово всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Димово от Своге, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 3 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Своге до Димово

Първият влак до Димово тръгва в 08:09, докато последният в 17:09. Пътуването продължава средно 3 hours and 50 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Димово за 3 hours and 15 minutes.